Home PageSprookjesjongens

Sprookjesjongens

Mijn verhalen zijn in taal gegoten erotische fantasieën, maar als ik de kans krijg, verwen ik mijn lezers ook graag met échte sprookjesjongens. Op mijn covers natuurlijk, gefotografeerd, maar ook bij mijn presentaties, en dan… van vlees en bloed.

Op 5 maart 2016 las ik voor in Groningen, bij galerie Mooiman. Daar poseerden tijdens het voorlezen maar liefst drie sprookjesjongens voor Eric Windhorst, die hen tekende: Hans, Frans en Nard. We werden beloond met een prachtig filmpje op RTV Noord… met alles erop en eraan. (Dat kon RTV Noord gewoon uitzenden, op zondagmiddag om 6 uur, maar toen ik het filmpje op facebook zette, werd ik voor zeven dagen verbannen…)

Diego en Eric W

Op Roze Zaterdag 2016 had ik een kraam in het Vondelpark. Een soort openlucht-etalage, met boeken natuurlijk, maar ook met een sprookjesjongen. En wát voor jongen: Diego, een stoere, gespierde kerel van 39, ‘every inch a man…’ Hij poseerde in een driedimensionale cover voor Eric Windhorst, die hem heeft getekend. En de bezoekers konden zichzelf met hem laten fotograferen.

Diego was een van de twee ‘podiumsnoepjes’ die tijdens de presentatie van Deel 4 in het Betty Asfalt model stonden. Toen waren ze poedelnaakt, maar dat ging voor het Vondelpark net wat te ver; daarom droeg Diego op 23 juli een slipje.

Alleen… het slipje was net zo’n slipje als de coverboy op Deel 4 aanheeft: klein, en ragdun. En Het Parool schreef indertijd over Diego: “Je zal dat moeten verstouwen, zeg.” Kortom: het zag er superlekker uit 🙂

 

boyhazes-20160519-3627Bij de presentatie van Deel 4, in het Betty Asfalt Complex poseerde Diego samen met Tommy. Tommy is een lieve, wat verlegen student van 24 met het lichaam van een Griekse god, maar dan iets… romiger 🙂

boyhazes-20160519-3571

boyhazes-20160519-3702

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In 2013 en 2014 heb ik tijdens de week van de Gay Pride een etalage gehad bij boekhandel Scheltema in Amsterdam, toen nog aan het Koningsplein. 

Gay Pride etalage 2014Still Etalage Scheltema jpg-300x533

In aansluiting op het Gay Pride-thema van 2014, ‘Listen’, heeft doventolk Daan Heimans op een groot scherm drie fragmenten uit mijn verhalen vertolkt in Nederlandse Gebarentaal. Uiteraard in een passende outfit. Hij deed dat fantastisch, en vanuit de Nederlandse doven- en doventolkencommunity zijn de complimenten dan ook binnengestroomd. Hier kun je kijken naar een van de fragmenten.

(Camerawerk en montage: Arda Nederveen)

 Gay Pride Etalage Scheltema small-300x225

Gay Pride etalage 2013

In in 2013 zat er gedurende de week van de Gay Pride elke dag een heuse sprookjesjongen in de etalage van Scheltema het boek ‘Jongenssprookjes te lezen… in zijn onderbroek. Een prachtig stel lefgozers; van 19 tot 53 jaar. Hieronder zie je Anwar, Noah, Matthijs, Oguz, Prasand, Adriaan en Job. Van Marokkaans en Turks tot Surinaams, latino en oer-Hollands; van trots en ongenaakbaar tot eh… úiterst laagdrempelig. Mannen, bedankt!

Sprookjesjongen_Anwar_web

 

Noah_etalage.jpgnoah_en_matthijs Oguz_web prasand_web Adriaan Job