Jongenssprookjes on Stage

Je kunt mij boeken voor het voorlezen van fragmenten uit de Jongenssprookjes tijdens de bijeenkomst van je club of vereniging, of op je verjaardag! Tussendoor vertel ik over het schrijven van deze verhalen en na afloop beantwoord ik vragen uit de zaal. Als je een beamer en een geluidsinstallatie hebt, kan ik de verhalen verluchtigen met beeld en geluid. De lengte van de voorstelling kan variëren van twintig tot zestig minuten of zelfs meer, de kruidigheid van licht tintelend tot bloedgeil 😉 afhankelijk van doelstelling, tijdstip en publiek; dat kan in onderling overleg.

Kijk in de agenda voor een overzicht van geplande optredens.

Deze opname maakte AGP TV van het voorlezen in de darkroom van The Web in Amsterdam, tijdens de Gay Pride 2014 (het voorlezen start op 0:55).  

Hier lees ik voor voor hetero’s! Dit is een opname van de voorstelling ‘LUL-verhalen’ in de stand-up-comedytempel ‘Toomler’ in Amsterdam, die is opgenomen en uitgezonden door VARA’s Humortv.

Mail voor meer informatie of boekingen naar: erickollen@jongenssprookjes.nl

 

Eerdere optredens

Sinds de introductie van mijn eerste boek in 2013 heb ik tientallen keren voorgelezen voor publiek (meestal homo, maar af en toe voornamelijk hetero…), op feestjes, in bibliotheken, boekhandels en theaters, bij openingen en presentaties, maar meestal bij homo-cultuurclubs of homo-gezelligheidsverenigingen. O.a. bij:

Diverse Kringen Voorlezen opening Salon d'Autonome-300x450

Diverse COC’s en seniorenclubs van COC’s 

Galerie MooiMan in Groningen

Zóciëteit, homogezelligheidsvereniging in Amsterdam-Centrum

Homogroep Zuid, homogezelligheidsvereniging Asd. Buitenveldert

GO Gallery in Amsterdam  

LUL-verhalen, in ‘s-Hertogenbosch, Nijmegen, Arnhem, Toomler in Amsterdam en bij de ‘pink edition’ van LUL-verhalen in de Sugar Factory in Amsterdam

De Nieuwe Boekhandel, Amsterdam-West

Boekhandel ‘t Verschil in Antwerpen

Boekhandel Vrolijk

FERRY Store, Rotterdam

Men Meet Men, Deventer

Openingen van de Salon d’Autonome in Amsterdam en Rotterdam

Jongensbordeel Club 21

Sauna Nieuwezijds

Darkroombar The Web