Betty Asfalt Complex

Op 19 mei presenteer ik mijn vierde boek op de vertrouwde locatie. Ik vertel jullie over het tot stand komen van Deel 4 en ik ga natuurlijk voorlezen.

Kaor 1

Kaor 4I very proudly present:  Cornelius en Kaor! Zij komen speciaal voor ons uit Engeland voor het uitvoeren van een live-sessie modeltekenen terwijl ik voorlees.

Kaor is een adembenemende Syrische heterojongen, die zich op het podium voor ons zal ontkleden, waarna Cornelius van Rijckevorsel hem zal tekenen. Na afloop zijn de tekeningen – evenals eerder werk dat Cornelius van Kaor heeft gemaakt – te koop.

 

Kaor 9Kaor 5Rond 20.15 uur eindigt de presentatie. Dan zijn jullie van harte welkom in de foyer, waar ik zal signeren en waar Molukse hapjes worden geserveerd door Marcus Matatula.

Rick Wezenaar, de fotograaf die samen met mij de coverfoto van Deel 4 heeft gemaakt, maakt een gelimiteerde oplage van vijf grote afdrukken van het kunstwerk op geborsteld aluminium, die hij te koop aanbiedt in combinatie met een paperback van Deel 4 waarin ik een speciale opdracht zal schrijven, in samenspraak met de koper.

 

19 mei, 19 uur. Betty Asfalt Complex, Nieuwezijds Voorburgwal 282 Amsterdam (zaal open: 18.30 uur). De entree is gratis, maar je moet je even aanmelden.

 

Beelden op deze pagina: Kaor, gefotografeerd en getekend door Cornelius van Rijckevorsel